Skriven under pandemis värsta sviter är singeln Slip Away direkt talande till klaustrofobin av isolering och den förtvivlan många kände. Trots sitt upptempo och energifylld produktion gömmer sig alltså en djupare mening där under. Men är det inte just så att de absolut bästa låtarna är bitterljuva och komna ur smärta? Det pulserande ljud-landskapet och melankoliska textraderna passar i alla fall mig helt perfekt. Jag tycker låten är en snygg avvägning mellan nostalgiskt och nytt. Produktionen är lika mycket radiovänlig pop med sin 80-tals touch som en hymn till synthwave-scenen. I tillhörande video får vi även här överdoser av just synthwave och edgy elektronisk pop. 

Följ på Apple Music

Tittar vi närmare på Meet Me in Orbit så finner vi killarna Jared Brannan och Brandon Bews. Duon har sedan första EP släppet 2015 dragit öron och blickar åt sig med sin kunskap för melodier, musikaliska texturer och varma melankoliska sound. Nya Slip Away ser och hör ni här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011