Amerikanska Matty Hendley skapar en helt ny musikgenre när han släpper sin andra singel Nobody Like U. Sångaren kallar det deep-south pop där han förenar elektroniskt danspop med folkmusik och indie. Resultatet blir i mina öron helt lysande och soundet påminner till viss del om akter som LANY och Lauv

Skicka in din musik

Nobody Like U representerar soundet jag har sökt länge. Jag kallar det deep-south pop, eftersom jag tror att banjon förkroppsligar andan i södra USA. Platsen där jag växte upp med att lyssna på och spela folkmusik och americanamusik. Jag vill vara riktigt öppen och ärlig om kärlek och hur komplicerat det kan vara i mina texter. Jag hoppas att den här låten och all min musik låter andra män veta att det är okej att visa på djup. Att det är okej att vara sårbar och att du fortfarande kan älska med ett brustet hjärta.”

Matty Hendley

Den drömska ljudbilden tillsammans med Mattys unika röst skapar en stark lyssningsupplevelse och somrig singel. Texterna beskriver en vuxen mans känslor när han möter någon som får hjärtat att slå. Rått och ärligt lär den här låten träffa många. 

Med en examen i journalistik och bakgrund i indie-folk genren, är han nu redo att ta nästa steg i sin karriär med sitt starka berättande och medryckande beats. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011