Amerikanska Matty Hendley skapar en helt ny musikgenre när han släpper sin andra singel Nobody Like U. Sångaren kallar det deep-south pop där han förenar elektroniskt danspop med folkmusik och indie. Resultatet blir i mina öron helt lysande och soundet påminner till viss del om akter som LANY och Lauv

Svensk Pop

Nobody Like U representerar soundet jag har sökt länge. Jag kallar det deep-south pop, eftersom jag tror att banjon förkroppsligar andan i södra USA. Platsen där jag växte upp med att lyssna på och spela folkmusik och americanamusik. Jag vill vara riktigt öppen och ärlig om kärlek och hur komplicerat det kan vara i mina texter. Jag hoppas att den här låten och all min musik låter andra män veta att det är okej att visa på djup. Att det är okej att vara sårbar och att du fortfarande kan älska med ett brustet hjärta.”

Matty Hendley

Den drömska ljudbilden tillsammans med Mattys unika röst skapar en stark lyssningsupplevelse och somrig singel. Texterna beskriver en vuxen mans känslor när han möter någon som får hjärtat att slå. Rått och ärligt lär den här låten träffa många. 

Med en examen i journalistik och bakgrund i indie-folk genren, är han nu redo att ta nästa steg i sin karriär med sitt starka berättande och medryckande beats. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.