Amerikanska Matty Hendley skapar en helt ny musikgenre när han släpper sin andra singel Nobody Like U. Sångaren kallar det deep-south pop där han förenar elektroniskt danspop med folkmusik och indie. Resultatet blir i mina öron helt lysande och soundet påminner till viss del om akter som LANY och Lauv

Apple Music Svensk Pop

Nobody Like U representerar soundet jag har sökt länge. Jag kallar det deep-south pop, eftersom jag tror att banjon förkroppsligar andan i södra USA. Platsen där jag växte upp med att lyssna på och spela folkmusik och americanamusik. Jag vill vara riktigt öppen och ärlig om kärlek och hur komplicerat det kan vara i mina texter. Jag hoppas att den här låten och all min musik låter andra män veta att det är okej att visa på djup. Att det är okej att vara sårbar och att du fortfarande kan älska med ett brustet hjärta.”

Matty Hendley

Den drömska ljudbilden tillsammans med Mattys unika röst skapar en stark lyssningsupplevelse och somrig singel. Texterna beskriver en vuxen mans känslor när han möter någon som får hjärtat att slå. Rått och ärligt lär den här låten träffa många. 

Med en examen i journalistik och bakgrund i indie-folk genren, är han nu redo att ta nästa steg i sin karriär med sitt starka berättande och medryckande beats. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.