Nu tas vi med på en resa mot oändligheten och vidare och då gäller det helt klart att hålla i sig, för det går med ett rasande tempo! Syntar som liknar stjärnfall välkomnar oss in i den synt-pop låt som Stardust är. Tagen från Parallels femte studioalbum handlar låten om en känsla som går att förlika med att träffas av stjärnstoft och transporteras ut i rymden. Lekfullt och framförallt otroligt begåvat med en fingertoppskänsla för nostalgi gjord på rätt sätt förs mina tankar till röster som Madonna eller Kylie Minougue. Tittar vi lite närmare på meriter har just detta band precis firat 10-års jubileum sedan deras detbutalbum Visionaries släpptes och det är ju helt klart en bedrift att applådera. 

Apple Music

Musiken som skapats har under åren kunnat höras i flertalet filmer däribland Oscar-vinnande kortfilmen Curfew. På scenen ser vi förutom sångerskan Holly, henens bror Nick Dodson och keyboardisten Oliver Blair. Tillsammans har de turnerat i stort sett världen runt och planerar nu alltså inför ytterligare ett album att tillföra katalogen. 

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.