Med drömliknande och härligt synthig produktion släpper den kanadensiska gruppen Selfish Bodies singeln Bambi legs. Du vet, det lilla rådjuret som föll pladask på isen i Disney-filmen och vars skakiga ben inte riktigt var gjorda för det hala underlaget.

Favoriter Apple Music

Med låten beskriver bandet osäkerhet som man har inom sig, samtidigt som man försöker låtsas som det är bra och man har allt under kontroll. Men benen kanske inte lyder alla gånger…

Själv gillar ju denna typ av poplåtar. De som är lite drömliknande och samtidigt medryckande. Det blir ju inte direkt sämre av sångerskans starka popröst som levererar låten, så detta ska du inte missa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011