Med drömliknande och härligt synthig produktion släpper den kanadensiska gruppen Selfish Bodies singeln Bambi legs. Du vet, det lilla rådjuret som föll pladask på isen i Disney-filmen och vars skakiga ben inte riktigt var gjorda för det hala underlaget.

KMR Studios

Med låten beskriver bandet osäkerhet som man har inom sig, samtidigt som man försöker låtsas som det är bra och man har allt under kontroll. Men benen kanske inte lyder alla gånger…

Själv gillar ju denna typ av poplåtar. De som är lite drömliknande och samtidigt medryckande. Det blir ju inte direkt sämre av sångerskans starka popröst som levererar låten, så detta ska du inte missa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.