Med drömliknande och härligt synthig produktion släpper den kanadensiska gruppen Selfish Bodies singeln Bambi legs. Du vet, det lilla rådjuret som föll pladask på isen i Disney-filmen och vars skakiga ben inte riktigt var gjorda för det hala underlaget.

Popmuzik Lover

Med låten beskriver bandet osäkerhet som man har inom sig, samtidigt som man försöker låtsas som det är bra och man har allt under kontroll. Men benen kanske inte lyder alla gånger…

Själv gillar ju denna typ av poplåtar. De som är lite drömliknande och samtidigt medryckande. Det blir ju inte direkt sämre av sångerskans starka popröst som levererar låten, så detta ska du inte missa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.