Med en skör och nära stämma delger amerikanska Ben Provencial en kärlekshistoria där vi slits mellan att hantera smärta och emotionella hinder. Produktionen andas i mina öron väldigt mycket LAUV med sitt avskalade och atmosfäriska sound. Vi hintar här även små inslag av R&B men framförallt en framträdande gura och klinkande piano. Bens falsett-stämma är lika knivskarp och träffande som texten. 

Följ på Apple Music

Låten markerar andra singeln från en kommande EP där just starka melodier och vattniga texter om kärlek är vad som står i fokus. Vilket även är artistens signum. Något som framförallt ligger sångaren varmt om hjärtat är vikten av att tala om mental ohälsa. Och låten Phases är även talande till de olika faser vi går igenom i livet. Redan upplyft av stora tastemakers är han på god väg att nå ut till den breda massan. Nya singeln hör ni här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.