Nashville-baserade artisten Mokita är tillbaka med en helt ny EP! På minisamlingen The Color Me finner vi flertalet atmosfäriska poplåtar där sångarens röst får skina. Fokussingeln från plattan heter Figure me out och vilar på en vackert akustisk produktion med stämningsfulla gitarrer och organiska trummor. Därtill kompletteras låten av stråkar som ramar in den melankoliska stämningen perfekt.

Popmuzik Popcast

”Från en lyrisk synvinkel är läten en konversation med Gud. Den säger i princip: ’Om jag går för att ge upp kontrollen över mitt liv måste jag veta att du har förstått mig.’ Det är en riktig diskussion om tro, ’Om det är detta jag lever för, måste jag veta att det är rätt.’

Mokita

I stora drag handlar sångarens EP om att växa upp och förstå sig själv på ett djupare plan.

”Jag har varit nykter de senaste 3 åren, så jag känner att många av låtarna jag hade skrivit var bundna till att försöka lista ut hur det ser ut att verkligen leva livet fullt ut. Jag hade börjat titta på många av de frågor som jag hade skjutit upp under större delen av mitt liv.”

Modigt är ordet som fortsätter eka i mitt huvud när jag lyssnar till samlingen och singeln Figure me out. Att våga blotta sin själ och vara personlig i sitt låtskrivande är bland det vackraste en artist kan vara, det skapar en personlig koppling och bygger förtroende. Vi fortsätter följer denna lovande artists resa med spänning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.