Nashville-baserade artisten Mokita är tillbaka med en helt ny EP! På minisamlingen The Color Me finner vi flertalet atmosfäriska poplåtar där sångarens röst får skina. Fokussingeln från plattan heter Figure me out och vilar på en vackert akustisk produktion med stämningsfulla gitarrer och organiska trummor. Därtill kompletteras låten av stråkar som ramar in den melankoliska stämningen perfekt.

Följ på Apple Music

”Från en lyrisk synvinkel är läten en konversation med Gud. Den säger i princip: ’Om jag går för att ge upp kontrollen över mitt liv måste jag veta att du har förstått mig.’ Det är en riktig diskussion om tro, ’Om det är detta jag lever för, måste jag veta att det är rätt.’

Mokita

I stora drag handlar sångarens EP om att växa upp och förstå sig själv på ett djupare plan.

”Jag har varit nykter de senaste 3 åren, så jag känner att många av låtarna jag hade skrivit var bundna till att försöka lista ut hur det ser ut att verkligen leva livet fullt ut. Jag hade börjat titta på många av de frågor som jag hade skjutit upp under större delen av mitt liv.”

Modigt är ordet som fortsätter eka i mitt huvud när jag lyssnar till samlingen och singeln Figure me out. Att våga blotta sin själ och vara personlig i sitt låtskrivande är bland det vackraste en artist kan vara, det skapar en personlig koppling och bygger förtroende. Vi fortsätter följer denna lovande artists resa med spänning.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011