Omslag

Underbart pulserande produktion och elektropop av Anna of the North som här släpper singeln I do you. Låten i sig är tagen från sångerskans kommande album Crazy Life som släpps den 4:e November.

Popmuzik Podcast

I do you handlar om sångerskans mindervärdeskomplex och är skriven av sångerskan tillsammans med Russell Crank och Elias Sjöblom.

I videon till I do you får vi följa sångerskan i ett hem i en pittoresk förort. Där varje dag är densamma i bästa Måndag Hela Veckan-stil och sångerskan dansar och sjunger sig igenom livet. Eller dagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.