Omslag

Underbart pulserande produktion och elektropop av Anna of the North som här släpper singeln I do you. Låten i sig är tagen från sångerskans kommande album Crazy Life som släpps den 4:e November.

Följ på Apple Music

I do you handlar om sångerskans mindervärdeskomplex och är skriven av sångerskan tillsammans med Russell Crank och Elias Sjöblom.

I videon till I do you får vi följa sångerskan i ett hem i en pittoresk förort. Där varje dag är densamma i bästa Måndag Hela Veckan-stil och sångerskan dansar och sjunger sig igenom livet. Eller dagen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011