Är det kanske så att indie-bandet kommer med solskenet? Ja men faktiskt, men å andra sidan har vi rätt gott om sol ändå i Sverige just nu. Andra smakprovet från denna syntpop/indie-electro grupp heter The Sun och är en upptempolåt med klar danspotential och framträdande basslinga. Här blandas elektroniskt proddade trummor med 80-tals syntar och drömlika texturer. Ovanpå detta väljer bandet att lägga sången i lager, som det så fint heter. Alltså flera inspelningar staplade på varandra. Allt för att skapa det där alldeles unika soundet som är Tides

Popmuzik Lover Patreon

Jag måste faktiskt erkänna att dom har mig från första stund med rivstarten till intro och den omedelbart coola och intressanta top-linen. Ibland fascineras jag över hur fantastiska just indie-band är på att hitta uppfinnesrika melodier som någonstans känns så fel men ändå blir helt rätt. Oavsett i England har bandet redan ögonen på sig, då bland annat BBC Radio har lyft upp dem som några att ha koll på. Vi följer med spänning och ni hör nya The Sun här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011