Nina Boldt från Tyskland är personen bakom artisten NINA. Hon har tidigare jobbat med akter som Erasure, Richard X, Ricky Wilde, De/vision och Parallels bara för att nämnda några. Själv var hon tidigare signad till ett skivbolag, men har med denna release blivit helt oberoende.

Carnival night samarbetar hon med den irländske producenten Radio Wolf (Oliver Blair). En synthig elektropopsingel med ett sound som låter härligt 80-tal i stil. Den har där där känslan av pumpande neon och sjukt snygg melodi, så detta kommer du definitivt att gå igång på.

Om sigeln berättar NINA för bloggen:

Carnival night är en låt om att släppa loss och låta sig förföras av magi och lust. Det är en speciell låt för mig eftersom det är min första release som en oberoende artist. Att komma på temat och skapa den här låten var det perfekta sättet att känslomässigt undkomma pandemins gränser; vi ville skapa en värld och gå vilse i den.

Med sångerskans nystart här så får man ju hoppas på att hon snart släpper mer musik, för detta var ju helt klart min påse.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.