Tobias Isaksson och hans Azure Blue jobbar sakta men säkert mot sitt sjätte album The Night of the Stars. Först ut från albumet var Define your dreams som släpptes i fjol och nu är det äntligen dags för uppföljaren: Rise.

Nordiska Favoriter

Produktionen är som vanligt luftigt drömliknande, men också härligt medryckande och lekfull. Tobias berättar att han lyssnat en hel del på Electronics mer popiga låtar när han skapade Rise. Lägg sedan till en Peter Hook-bas och det är pophimlen.

Texten handlar om en berg-och-dalbana-liknande kärlekshistoria och framförs tillsammans med Erik Lindestad (The Land Below) på kör.
Snyggt, sa Bill. Snyggt! sa Bull.

Azure Blue

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.