Mitch Grassi solodebuterar här med singeln Machine under artistnamnet Messer. Resultatet är en medryckande poplåt med skönt elektroniskt arrangemang och retrokänsla i produktionen. Så för min del var ju detta riktigt nice måste jag säga.

KMR Studios

Låten i sig skrevs under inledningen av pandemin när allt var skrämmande och ovisst.

Vi började lita på varandra mer än någonsin. Machine handlar om att vara villkorslöst närvarande i någons liv, någon du älskar och bryr dig mycket om. Alla är komplexa och ibland är allt de behöver tröst i en annan människa, en axel att gråta på, ett lyssnande öra. På ett vis skrevs den här låten till mig själv. Jag skrev den vid en tidpunkt då jag började gå in i mig själv och började sätta mig själv först och ge mig själv kärlek. På det sättet är det ett inre löfte jag tar med mig, att sprida mina emotionella behov med vänlighet, omtanke och självkärlek. Den här låten förkroppsligar hopp och ny början.

Ta ett steg in i Messers poppiga värld med sångarens debut som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.