Mitch Grassi solodebuterar här med singeln Machine under artistnamnet Messer. Resultatet är en medryckande poplåt med skönt elektroniskt arrangemang och retrokänsla i produktionen. Så för min del var ju detta riktigt nice måste jag säga.

Låten i sig skrevs under inledningen av pandemin när allt var skrämmande och ovisst.

Vi började lita på varandra mer än någonsin. Machine handlar om att vara villkorslöst närvarande i någons liv, någon du älskar och bryr dig mycket om. Alla är komplexa och ibland är allt de behöver tröst i en annan människa, en axel att gråta på, ett lyssnande öra. På ett vis skrevs den här låten till mig själv. Jag skrev den vid en tidpunkt då jag började gå in i mig själv och började sätta mig själv först och ge mig själv kärlek. På det sättet är det ett inre löfte jag tar med mig, att sprida mina emotionella behov med vänlighet, omtanke och självkärlek. Den här låten förkroppsligar hopp och ny början.

Ta ett steg in i Messers poppiga värld med sångarens debut som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.