Det är midsommarafton och Axel Schylström släpper en ny singel. Inte en typsik midsommarlåt om man säger så, men en riktigt bra poplåt (och det kommer man ju långt med i min bok). Emotionell och ärlig om att komma till insikten att ens partner helt enkelt inte har lågan kvar. Inget porsinskross eller vänsterprassel och även om planerna för framtiden finns där, så kanske de bara är där för att man ska göra dem inte för att man vill… Helt enkelt att kärleken bara tagit slut.

Apple Music Svensk Pop

Produktionen är enkel men effektiv med en gitarr och flöjt som byggs upp tillsammans med ett behagligt beat. Det är kommersiell singer-songwriterpop och med en text som definitivt berör. För det är ju en känsla många funnit sig i, att kärleken bara tagit slut.

Låten är skriven och produceras av Schylström själv och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.