Det är midsommarafton och Axel Schylström släpper en ny singel. Inte en typsik midsommarlåt om man säger så, men en riktigt bra poplåt (och det kommer man ju långt med i min bok). Emotionell och ärlig om att komma till insikten att ens partner helt enkelt inte har lågan kvar. Inget porsinskross eller vänsterprassel och även om planerna för framtiden finns där, så kanske de bara är där för att man ska göra dem inte för att man vill… Helt enkelt att kärleken bara tagit slut.

POPMUZIK LOVER 2

Produktionen är enkel men effektiv med en gitarr och flöjt som byggs upp tillsammans med ett behagligt beat. Det är kommersiell singer-songwriterpop och med en text som definitivt berör. För det är ju en känsla många funnit sig i, att kärleken bara tagit slut.

Låten är skriven och produceras av Schylström själv och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011