Marie Meyer kommer ursprungligen från Tromsö i Norge men bor numera i Stockholm.
Efter att tidigare varit med på singeln Singularity med ILYAA är det nu dags för den 21-årige artisten att släppa debutsingeln Kiss & Tell. Här bjuds vi på modern och rytmisk R&B-pop med en lekfull känsla över resultatet. Låten är en given hit skulle jag säga och känns som ett perfekt inslag på sommarfesten. Att Marie själv inspireras av 90-talsmusik och R&B från 00-talet, samt k-pop och Disney kan definitivt märkas i låten.

Favoriter Apple Music

Kiss & Tell är skriven av artisten tillsammans med Morten Forsland som även producerat. Den är också den första i en rad singlar som Marie kommer släppa under hösten och vintern. Så vi har mycket att se fram emot av denna nya pop-prinsessa.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.