Marie Meyer kommer ursprungligen från Tromsö i Norge men bor numera i Stockholm.
Efter att tidigare varit med på singeln Singularity med ILYAA är det nu dags för den 21-årige artisten att släppa debutsingeln Kiss & Tell. Här bjuds vi på modern och rytmisk R&B-pop med en lekfull känsla över resultatet. Låten är en given hit skulle jag säga och känns som ett perfekt inslag på sommarfesten. Att Marie själv inspireras av 90-talsmusik och R&B från 00-talet, samt k-pop och Disney kan definitivt märkas i låten.

Favoriter Apple Music

Kiss & Tell är skriven av artisten tillsammans med Morten Forsland som även producerat. Den är också den första i en rad singlar som Marie kommer släppa under hösten och vintern. Så vi har mycket att se fram emot av denna nya pop-prinsessa.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.