Robert Kolar och Pontus Larsson från Eskilstuna debuterade med singeln Gutår för oss tidigare i vår under artistnamnet Kool. Deras klassiska svenska vispop var inspirerad av Bellman och var även ett av bidragen i P4 Nästa för Sörmland. Där gick tyvärr inte låten hela vägen, men Kool är inte de som händer läpp för det, för nu är det dags för singel nummer två.

Favoriter Apple Music

Ha mig sommar mixar än en gång den klassiska folkvis-stilen tillsammans med en mer modern dansant produktion. Det blir flöjt, stämsång och rytmiska trummor som gör låten luta mer åt folk-pop denna gång skulle jag säga. Jag tycker i alla fall detta var väldigt skönt och skulle kunna jämföra detta med en modernare Nordman. Det är liksom ur-svenskt i stilen, samtidigt som det ändå är modernt och underhållande. Så jag tror att Kool med sina låtar borde tilltala en ganska bred publik. Eller vad säger du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011