Följ med på en indie-åktur som kommer få tårna att krulla sig och sinnet att se 3D. Amerikanska duon Limón Limón är tillbaka för att ge oss den grymma singeln Roller Coaster. Här blandar de sköna luftiga rytmer med inslag av ljud som påminner om de odödliga Gorillaz. Vad jag tilltalas mest av i den här låten är lättsamheten, utan ansträngning pyser vokalerna fram mellan pockande synthar och dynamisk produktion. Den här låten kommer landa på min repeat-lista omedelbart. Gör den det för dig också?

Popmuzik Lover
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.