Den okontrollerbara känslan som kärlek ofta frigör kan även resultera i att man förblindas av det faktum att en relation är rent skadlig för en. Precis detta försöker Emmanuelle sätta fingret på i nya singeln Relapse. Här får vi en alternativ poplåt som hämtar inspiration från rock men fortfarande med en stark kommersiell nerv och radiopop-känsla. 

Favoriter Apple Music

Född och uppvuxen i New York City men nu mera bosatt i södra Florida har denna multiinstrumentalist, sångare och låtskrivare sysslat med musik sedan sex års ålder. Redan som fjortonåring började emmanuelle skriva sin egna låtar. Vid samma ålder opererades hon för svår skolios något som resulterade i timma och åter timmar av lyssnande på musik. Väl uppe på benen igen började artisten fylla sin YouTube– kanal med mängder av covers och skapade sig där en stor publik. Filosofin om låtskrivandet lyder: 

”Varje gång något dåligt i livet händer, tänker jag bara för mig själv: ”Det är okej, jag ska skriva en sång om det.” Låtskrivandet är min terapi. Det hjälper mig att släppa alla känslor som jag inte vet hur jag ska uttrycka genom tal. Det är därför mina låtar är så mörka. Det är den sida av mig själv som jag inte ofta visar för andra människor. Jag är en öppen bok, men jag låter inte alla läsa kapitlen.” 

År 2019 tog artisten studenten och släppte även sitt debutalbum. Ett album som tog henne på en vidsträckt turné och ros från mängder av kritiker. Nästa del av hennes musikaliska resa börjar med singelns Relapse.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.