Med sin starka röst imponerar Gracen Reign stort när hon här levererar sin senaste singel Cry for me. En alt-poplåt om att hitta sitt självförtroende och stå upp för sig själv. Så även om rösten och känslan är stark finns uppenbarligen en osäkerhet i grunden.

Sångerskan berättar för bloggen:

”Mitt efternamn Reign betyder ”Att härska över.
Med ett sådant namn borde en känsla av egenmakt ha varit lätt för mig. I stället har det verkligen varit en av mina största strider att stå upp för mig själv. Jag skrev Cry for me till mig själv och alla andra som behöver ta tillbaka sin krona. Jag tror på att vara snäll och jag tror på att vara förlåtande, men aldrig på bekostnad av självkärlek. Den här låten är en lovsång för den upplevelsen. Det finns en viss typ av självförtroende som inte tar bort från andra, och det är vad den här låten omfattar.”

Med Cry for me släpper Reign sin andra singel och följer upp Holy Water som släpptes i början av året. Själv kommer sångerskan ursprungligen från staden Canton i Ohio men bor numera i Las Vegas.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply