Över ett R&B influerat beat sjunger popsångerskan Liv Ritchie om hur hennes ex helt plötsligt är tillbaka i hennes liv. Drömska stämmor varvas med små syntljud och subtila elgitarrer. Såhär säger Liv själv om nya singeln: 

Jag skrev den här låten efter att jag vaknade upp från en dröm där mitt ex var tillbaka i mitt liv. Allt var bra igen och vi hade löst alla problem vi haft tidigare. När jag vaknade upp och insåg att inget av detta hände grät jag ett tag. Det kändes som om jag gick igenom uppbrottet igen. Jag tycker det är galet att vårt undermedvetna kan spela spel med oss ​​så. Så jag skrev ner drömmen i mina anteckningar. Den sista raden – ”Det var ingen mardröm förrän jag vaknade” – blev till singeln Wake Up. När jag nu har en sådan dröm, tröstar den här låten mig. Det är som att släppa alla scenarior som ditt sinne bestämmer för dig.

Independentartisten Liv är en singer / songwriter som skapar musik genom sitt känsloliv. Hennes svävande röst och starka känsla för melodier är vad som resulterat i ett ärligt sound. Artistens musik ämnar att bjuda in lyssnaran till att dela hennes erfarenheter av kärlek och livet i allmänhet. I den närmaste framtiden kommer en EP släppas där just kärlek och relationer just är huvudämnet. Fram tills dess kan ni lyssna på singeln Wake Up.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply