Den svenske countryartisten Mack Gibson, eller Mikael Strömqvist som han egentligen heter, är tillbaka i bloggen med singeln Stanna hos mig. Här bjuder artisten oss på en härligt medryckande låt med skön melodi och en text som man blir helt varm av inombords.

Favoriter Apple Music

Stanna hos mig skrevs för ungefär två år sedan då Mack Gibson ser tillbaka på hur hans lillebror mår idag jämfört med tidigare. Mack berättar för oss att varje gång han var tvungen att åka ifrån sin lillebror så höll han om honom och ville inte släppa taget. Hans bror sa alltid ”Det var så länge sen som du var här, så varför kan du inte stanna hos mig”. Något som då fick bli titeln på den nya låten.

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.