Den svenske countryartisten Mack Gibson, eller Mikael Strömqvist som han egentligen heter, är tillbaka i bloggen med singeln Stanna hos mig. Här bjuder artisten oss på en härligt medryckande låt med skön melodi och en text som man blir helt varm av inombords.

Svensk Pop Apple Music

Stanna hos mig skrevs för ungefär två år sedan då Mack Gibson ser tillbaka på hur hans lillebror mår idag jämfört med tidigare. Mack berättar för oss att varje gång han var tvungen att åka ifrån sin lillebror så höll han om honom och ville inte släppa taget. Hans bror sa alltid ”Det var så länge sen som du var här, så varför kan du inte stanna hos mig”. Något som då fick bli titeln på den nya låten.

Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011