Redan vid introt sitter jag klistrad vid Black ocean sky. Svulstiga trummor tydlig snare och mjuka körer skapar en magisk lyssning som lämnar en hungrande efter mer. På den aktuella singeln sjunger LXIX om den vilsna känslan att gå vidare till någon ny direkt efter att ett förhållande tagit slut. Mindre fokuserad på kärlek och mer på uppmärksamhet talar låten om hur våra känslor ibland kan vara oförnuftiga. 

Popmuzik Lover

”Jag skrev den här låten och tänkte på kvällsutflykter till havet i vår hemstad i delstaten Washington med någon jag fördel tiden efter ett heart-break med. Jag tänkte tillbaka på den hur drömskt det kändes att bara känna mig vild och fri en stund efter att ha känt mig så sårad.”

LXIX

Sångaren berättar att låten föll sig väldigt naturligt. När melodin väl satt sig var det självklart att produktionen skulle inkludera atmosfäriska gitarren och syntharna. 

”Texten och visionen var så tydliga för hur den här låten redan kändes och vad den kunde säga, vilket förhoppningsvis får andra att känna exakt vad jag kände från att skapa den här låten.”

LXIX

Det är med spänning vi fortsätter följa den här lovande artisten på hennes popresa!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.