Aldrig Ensam är en ideell organisation som startades i syfte att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Önskan är att sprida kunskap för att därigenom bryta tabun. Nu parar artisten Albin Johnsén ihop sig med organisationen för att ge oss den ömsinta singeln Taggtråd. Albins vill därigenom medvetandegöra att ingen någonsin är ensam och att det är viktigt att våga visa sig svag. Mentala ohälsa är en folksjukdom som kan drabba vilken familjemedlem som helst.

Skicka in din musik

Taggtråd är en låt som handlar om att vara nere på botten och att må så dåligt att bara känslan av att gå upp i sängen känns helt uteslutet. Men det är också en hoppfull med reflektioner och förhoppningar om livet.”

Albin Johnsén

Med mjuka vokaler, atmosfäriska gitarrer och subtilt R&B beat lyssnar jag till varje ord Albin sjunger. Ärligt och rått delar han med sig av sitt liv och visar därigenom på otrolig styrka. Något som troligtvis kan vara till stor hjälp för många. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011