Aldrig Ensam är en ideell organisation som startades i syfte att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Önskan är att sprida kunskap för att därigenom bryta tabun. Nu parar artisten Albin Johnsén ihop sig med organisationen för att ge oss den ömsinta singeln Taggtråd. Albins vill därigenom medvetandegöra att ingen någonsin är ensam och att det är viktigt att våga visa sig svag. Mentala ohälsa är en folksjukdom som kan drabba vilken familjemedlem som helst.

Apple Music

Taggtråd är en låt som handlar om att vara nere på botten och att må så dåligt att bara känslan av att gå upp i sängen känns helt uteslutet. Men det är också en hoppfull med reflektioner och förhoppningar om livet.”

Albin Johnsén

Med mjuka vokaler, atmosfäriska gitarrer och subtilt R&B beat lyssnar jag till varje ord Albin sjunger. Ärligt och rått delar han med sig av sitt liv och visar därigenom på otrolig styrka. Något som troligtvis kan vara till stor hjälp för många. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.