Melankoliskt och definitivt down the line av dark-pop. Så levererar Australiensiska CXLOE en otroligt känslosam och stark singeln i Cry & Drive. Det låter helt klart internationell klass om det här kan mycket väl bli singeln som gör att artisten når stor internationell framgång. Ett skimrande mörker lägger sig över mig när jag lyssnar på Cry & Drive och jag kan inte hjälpa att hypnotiseras av sångerskans vackra röst. Hennes närvaro och nerv gör att det känns genomträngande starkt och hennes förtvivlan fullkomligt griper tag i en. 

Singeln följer upp förra årets EP och markerar första släppet för året. Genom CXLOE får artisten delvis utlopp för sin mörkare sida men även den varma, känslomässigt starka och organiskt producerade musiken som Chloe (artistens riktiga namn) står för ryms här.

Artistens musik vandrar linjen mellan alternativ pop och elektroniskt driven musik. Hennes unika känsla för melodi och historieberättande har i skrivande stund resulterat i över 50 miljoner streams. Det har även landat henne på flertalet topplistor runtom i världen och hyllningar från några av världens största musikmagasin. Vi kan nog förvänta oss stora saker från den här artisten i framtiden.  

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply