Det har blivit dags för Darin att försätta sin funkiga 80-talsinfluerade Michael Jackson kavalkad. Den här gången heter låten Superstar och likt den stjärna artisten är gör han ingen besviken. Souligt färgade ackord på ett vintage-keyboard inleder låten som därefter hålls relativt sparsmakad men med helt rätt element för att skapa det ultimata svänget. Vi får sköna basgångar, stråkar och cowbell allt i sanna discoanda. Låtens absolut starkaste element är dock Darins röst. Klanderfritt växlar han mellan falsett och bröströst för att ge oss en klockren pop melodi som klippt och skuren för en radiohit. 

Popmuzik Podcast

”För mig har det varit en process, men det jag gör nu känns väldigt naturligt. Det representerar väldigt mycket den person jag är idag. Sättet jag uttrycker mig på är mer färgstarkt och gladare… Det är som en blandning av olika stilar; det är soul, disco, pop, allt i ett.”

Darin
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011