Det har blivit dags för Darin att försätta sin funkiga 80-talsinfluerade Michael Jackson kavalkad. Den här gången heter låten Superstar och likt den stjärna artisten är gör han ingen besviken. Souligt färgade ackord på ett vintage-keyboard inleder låten som därefter hålls relativt sparsmakad men med helt rätt element för att skapa det ultimata svänget. Vi får sköna basgångar, stråkar och cowbell allt i sanna discoanda. Låtens absolut starkaste element är dock Darins röst. Klanderfritt växlar han mellan falsett och bröströst för att ge oss en klockren pop melodi som klippt och skuren för en radiohit. 

Nordiska Favoriter

”För mig har det varit en process, men det jag gör nu känns väldigt naturligt. Det representerar väldigt mycket den person jag är idag. Sättet jag uttrycker mig på är mer färgstarkt och gladare… Det är som en blandning av olika stilar; det är soul, disco, pop, allt i ett.”

Darin
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.