Med ett kommande debutalbum i sikte släpper LAIKIPIA andra singeln Fly By. En drömsk indie-poplåt som både är starkt elektroniskt driven men ändå bär på en organiskt touch. Låten tar inspiration från duons resa över Atlanten från England till USA där de ämnade att finna både sig själva och nya liv i Amerika. Låten ställer sig frågande till om man någons kan vara helt säker på att bytet av scenerier är likställt med lycka. Det är upptempo, bitvis 70-tals disco men framförallt en historia om ambitioner, passion och fallgroparna på vägen. 

Dolby Atmos

Duon LAIKIPIA vill genom sin musik transportera oss till ett alternativt universum där de skriver historien och rollsätter sina egna huvudpersoner. Genom att kombinera deras distinkta melodier med vackra stämmor och hypnotiserande dansgolvs-beats har duon skapat ett unikt sound. Med avstamp i sina erfarenheter och livshistorier gör duon något som få lyckas med. Nämligen skapa musik som kommer från en plats av genuint uttrycka och värme. Det är med förväntan vi ser på kommande album och önskar lycka till med nya singeln Fly By. Ni ser den kosmiska musikvideon här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.