Med ett kommande debutalbum i sikte släpper LAIKIPIA andra singeln Fly By. En drömsk indie-poplåt som både är starkt elektroniskt driven men ändå bär på en organiskt touch. Låten tar inspiration från duons resa över Atlanten från England till USA där de ämnade att finna både sig själva och nya liv i Amerika. Låten ställer sig frågande till om man någons kan vara helt säker på att bytet av scenerier är likställt med lycka. Det är upptempo, bitvis 70-tals disco men framförallt en historia om ambitioner, passion och fallgroparna på vägen. 

Popmuzik Podcast

Duon LAIKIPIA vill genom sin musik transportera oss till ett alternativt universum där de skriver historien och rollsätter sina egna huvudpersoner. Genom att kombinera deras distinkta melodier med vackra stämmor och hypnotiserande dansgolvs-beats har duon skapat ett unikt sound. Med avstamp i sina erfarenheter och livshistorier gör duon något som få lyckas med. Nämligen skapa musik som kommer från en plats av genuint uttrycka och värme. Det är med förväntan vi ser på kommande album och önskar lycka till med nya singeln Fly By. Ni ser den kosmiska musikvideon här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011