Kool är en duo som består av av Pontus Larsson och Robert Kolar från Eskilstuna. De inspireras av ingen mindre än Bellman när de här släpper debutsingeln Gutår för oss. En låt som är en hyllning till alla tålmodiga karantänister, en hyllning till din älskade eller nära vän, en hyllning för de som hyllas bör. Så sträck upp ditt glas och låt de får veta med en skål.

Följ på Apple Music

Gutår för oss är en poplåt med skön sommar-känsla. Där vänskap över en plastmugg med vin får känns som det där ögonblicket man vill låta pågå för evigt. Jag tycker låten i alla fall var riktigt skön och skulle lätt kunna bli del av ett kommande sommar-soundtrack. Den har ju alla ingredienser för det. Vänskap, vin, en riktigt bra melodi och ett kryddmått Bellman. Svensk sommar när det är som bäst.

Låten är även uttagen till P4 Nästa för Sörmland, så vi håller tummarna för Kool och deras sommarpop. Lyssna här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011