Efter en av de bästa popsinglarna i år (GO GO GO) är Jorja Smith tillbaka med Falling or flying. Här sprider hon ut sina R&B-vingar och ger oss återigen en riktigt stark singel. Det aktuella släppet markerar den sista låten från hennes kommande album som förväntas i slutet på september.

Dolby Atmos

Falling or flying kompletteras med tillhörande musikvideo där artisten gör regissörsdebut, såhär säger hon om iden bakom videon.

Jag kom att tänka på att jag alltid velat spela in en musikvideo i rymden. Falling or flying fick mig att tänka på det. I videon vill jag upp i rymden med någon jag älskar och uppskattar, men de ville inte följa med mig.

Jorja Smith

Flying or falling kan behöva några lyssningar för att komma in i, men väl inne i den är det mid-tempo pop gjord med precision och skicklighet.

Jorja Smith

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.