Ingen jul utan julklapp, som det heter.

Skicka in din musik

Årets julklapp från bandet Bolaget och Victor Leksell blev singeln Låt mig va, som släpptes när julafton övergick till juldagen. Inget litet barn som man kunde hitta i krubba som för si sådär 2000 år sedan kanske, men en låt och en musikvideo som du kan hitta på Apple Music i alla fall. Det är ju inte fy skam det heller.

När Bolaget besökte Göteborg för att spela på Liseberg i somras, hände de även med Victor Leksell på Hisingen. Det blev några dagar av fest och spela fotboll ihop. Denna tid tillsammans kan vi se i musikvideon till låten. Som grädde på moset spelade de även in just Låte mig va ihop. Detta gjorde de dagen innan själva spelningen för att ha som del i setlisten. Både som liten gåva till fansen, men också att pusha sig själva att göra en låt på en dag. Imponerande jobbat.

Nu, ett halvår senare, kan gruppen och artisten tillsammans släppa låten och videon för alla som inte kan få nog av varesig Bolaget eller Victor Leksell. Hurra!
Det blir en mix av emotionell vers, som sedan exploderar i en mer energifylld refräng med sina elgitarrer och pumpande trummor. Något som lätt kan få igång både fest och festivalspelning under sina två minuter.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011