Celine Cairo fortsätter att presentera låtar från sitt kommande album Overflow som släpps till Augusti. Du kunde ju tidigare lyssna på singeln Bird Song här i bloggen och nu är det dags för den emotionella singeln The Fire. Vacker sång som insvepts i ett varmt arrangemang samt produktion av Tim Bran som tidigare jobbat med bland annat London Grammar, Birdy och Aurora. Så Cairo är i goda händer, vilket verkligen märks på resultatet.
Ett perfekt soundtrack för en kvällspromenad eller för den där middagen med en speciell någon. För varje situation kräver ju ett soundtrack och The Fire kan definitivt skapa känslor för många.

Nordiska Favoriter
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.