Solå släppte ju den magiska singeln Last lines tidigare i år. En låt som i skrivande stund är min mest spelade i Apple Music för året. Så bra är den med andra ord.
Nu är det dag för den norska sångerskan att släppa EP:n Feel What I Feel som innehåller just Last lines, samt B Mine som släpptes i fjol tillsammans med ytterligare två låtar.

Popmuzik in Dolby Atmos

Här kan du lyssna på titelspåret från EP:n. En poplåt med skön elektronisk produktion med lekfulla synthar och skönt beat som löper igenom låten samtidigt som sångerskan sjunger om den bubblande känslan av kärleken som man aldrig vill ska ta slut.

Om EP:n berättar sångerskan för bloggen:

”Min debut-EP beskrivs bäst som de olika stadierna av heartbreak. Från Feel what I feels beskrivning av att vilja stanna kvar i kärlekskänslan till Cant you sees sårande känsla av att inte känna sig tillräcklig, till B Mines känsla av att vara bekväm på egen hand, till Last lines, det sista adjöet.

För mig var det viktigt att förstå mina egna tankar och känslor, och det har varit en stor hjälp att skriva om det. Nu är den din, och du kan läsa låtarna som du vill.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.