Solå släppte ju den magiska singeln Last lines tidigare i år. En låt som i skrivande stund är min mest spelade i Apple Music för året. Så bra är den med andra ord.
Nu är det dag för den norska sångerskan att släppa EP:n Feel What I Feel som innehåller just Last lines, samt B Mine som släpptes i fjol tillsammans med ytterligare två låtar.

Här kan du lyssna på titelspåret från EP:n. En poplåt med skön elektronisk produktion med lekfulla synthar och skönt beat som löper igenom låten samtidigt som sångerskan sjunger om den bubblande känslan av kärleken som man aldrig vill ska ta slut.

Om EP:n berättar sångerskan för bloggen:

”Min debut-EP beskrivs bäst som de olika stadierna av heartbreak. Från Feel what I feels beskrivning av att vilja stanna kvar i kärlekskänslan till Cant you sees sårande känsla av att inte känna sig tillräcklig, till B Mines känsla av att vara bekväm på egen hand, till Last lines, det sista adjöet.

För mig var det viktigt att förstå mina egna tankar och känslor, och det har varit en stor hjälp att skriva om det. Nu är den din, och du kan läsa låtarna som du vill.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply