Solå släppte ju den magiska singeln Last lines tidigare i år. En låt som i skrivande stund är min mest spelade i Apple Music för året. Så bra är den med andra ord.
Nu är det dag för den norska sångerskan att släppa EP:n Feel What I Feel som innehåller just Last lines, samt B Mine som släpptes i fjol tillsammans med ytterligare två låtar.

Nordiska Favoriter

Här kan du lyssna på titelspåret från EP:n. En poplåt med skön elektronisk produktion med lekfulla synthar och skönt beat som löper igenom låten samtidigt som sångerskan sjunger om den bubblande känslan av kärleken som man aldrig vill ska ta slut.

Om EP:n berättar sångerskan för bloggen:

”Min debut-EP beskrivs bäst som de olika stadierna av heartbreak. Från Feel what I feels beskrivning av att vilja stanna kvar i kärlekskänslan till Cant you sees sårande känsla av att inte känna sig tillräcklig, till B Mines känsla av att vara bekväm på egen hand, till Last lines, det sista adjöet.

För mig var det viktigt att förstå mina egna tankar och känslor, och det har varit en stor hjälp att skriva om det. Nu är den din, och du kan läsa låtarna som du vill.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011