Innan släppet av sin hypade EP ger artisten Dave Sorrendino oss sin fjärde singel Asking For a Friend. Låten är rytmisk, elektronisk men ändå pop-influerad och atmosfärisk. Nästintill trap-influerade trumkomp blandas med pratsång. Samt ett narrativ om att tackla förväntningarna om hur saker skulle bli, samtidigt som man vet att det inte går att ångra händelser som lett upp till hur det nu istället blivit. 

Skicka in din musik

I det nu mera standardiserade formatet under tre minuter får vi en cool låt måste jag säga. Det är eget men ändå väldigt kommersiellt gångbart och jag förvånas inte att artisten fått ögongen på sig av både stora radiokanaler och musikmagasin. 

Denna New York födda artist flyttade med producent-drömmen till Los Angeles och fann sig själv göra musik åt andra innan han startade sitt egna soloprojekt. Men låtskrivandet till andra artister fortgår trots den egna karriär. Filosofin är att rätt låt kan ändra en artists liv, med egna ord är detta varför just han gör musik för värden att ta del av: 

”Jag lever för att producera, skriva, sjunga och skapa låtar som människor kan nicka på och ibland till och med ta tillflykt inuti.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011