Brett, synt-inspirerat och 80-tals nostalgiskt. Det är vad Brittiska Jessica Hammond ger oss i singeln Video Call. Här är det ingen tvekan om att dans står fokus och det går undan i ett jäkla tempo. Smittsamt bra pop med en en stämma som kan likställas med Kelly Clarkson. Med tredje singeln från artisten bygger hon på sin tidigare succé och det känns definitivt som Video Call kan ge ännu större framgång. 

Om nya singeln säger artisten följande: 

”Video Call handlar om de utmaningar som vi har sett mellan mänskliga relationer under det senaste året i samband med hur vänner, familj och främlingar över hela världen är socialt distanserade från varandra. Det handlar om hur vi alla längtar efter att mänskligheten ska bli räddad just nu. Jag ville visa hur världen har blivit stillastående, men när banan utvecklas ville jag också visa på hur vi har förenats och kommit ihop för att rädda liv. Låten är i slutändan positiv och hoppfull.”

Denna multitalng startade faktiskt sin musikresa jämsides Demi Lovato i Disney´s My Camp Rock. Jessica Hammond har därefter arbetat med några av de absolut största namnen i musikindustrin och är en otroligt duktig producent och låtskrivare själv. Tidigare släpp har genererat stor hype kring artisten och hon spelats flitigt på radio. Men just nu dansar vi in helgen med den grymma singeln Video Call

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply