Brett, synt-inspirerat och 80-tals nostalgiskt. Det är vad Brittiska Jessica Hammond ger oss i singeln Video Call. Här är det ingen tvekan om att dans står fokus och det går undan i ett jäkla tempo. Smittsamt bra pop med en en stämma som kan likställas med Kelly Clarkson. Med tredje singeln från artisten bygger hon på sin tidigare succé och det känns definitivt som Video Call kan ge ännu större framgång. 

Popmuzik Podcast

Om nya singeln säger artisten följande: 

”Video Call handlar om de utmaningar som vi har sett mellan mänskliga relationer under det senaste året i samband med hur vänner, familj och främlingar över hela världen är socialt distanserade från varandra. Det handlar om hur vi alla längtar efter att mänskligheten ska bli räddad just nu. Jag ville visa hur världen har blivit stillastående, men när banan utvecklas ville jag också visa på hur vi har förenats och kommit ihop för att rädda liv. Låten är i slutändan positiv och hoppfull.”

Denna multitalng startade faktiskt sin musikresa jämsides Demi Lovato i Disney´s My Camp Rock. Jessica Hammond har därefter arbetat med några av de absolut största namnen i musikindustrin och är en otroligt duktig producent och låtskrivare själv. Tidigare släpp har genererat stor hype kring artisten och hon spelats flitigt på radio. Men just nu dansar vi in helgen med den grymma singeln Video Call

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011