Stockholmsbaserade LIN fortsätter att släppa hits. Efter singeln Move on up i slutet av Mars är det nu dags för sångerskan att släppa singeln Fading out.

Favoriter Apple Music

Fading out handlar om ett förhållande som håller på att ta slut. Att det mer eller mindre bata är att acceptera situationen och ge upp för det som en gång varit är numera borta.

LIN berättar för bloggen:

”Själva låten är för mig som en episk avslutning. När jag skrev låten var det som om jag själv gjorde slut på den och bläddrade i sidorna. Det är slutet på något vackert och jag tycker att produktionen speglar det väldigt bra.”

Till sin hjälp har LIN haft producenten Douglas Thiele som skapat en emotionell R&B-poplåt där sångerskans röst i första hand lyfts fram över arrangemanget. Snyggt!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.