Ibland kan känslorna man far mellan i en infekterad kärleksrelation kännas som att sväva mellan liv och död. Till ljudet av en hjärt-apparats bip-liknande ljud hör vi artisten Elisé sjunga om just känslorna relaterade till detta.

Apple Music Svensk Pop

Såhär säger hon själv om nya singeln: 

Back to Life var en låt som jag skrev tillsammans mitt i att jag lämnade ett infekterat förhållande. Medan jag spelade in utomlands i Sverige fick jag reda på att någon som jag hade träffat i över fem år hade varit otrogen mot mig och blivit kär i någon annan. Under tiden med att bearbeta detta heart-break, fick jag nästan beroende-liknande återfall av att vilja spendera tid med honom. Även när jag äntligen kom överens med tanken och började mentalt återställas, betydde komforten av att ha honom nära mer än min självrespekt och stolthet vid just det ögonblick. Jag ville inte känna mig som en zombie, så att vara runt honom fick mig att känna att jag var något normal. Den här låten handlar om exakt det. Även om det inte är sann kärlek, låt oss göra det för känslan av det.”

I låten Back To Life får vi välproducerad pop med bultande trumslag, storartade distade syntar och artistens sammetslena sång. Rytm och melodi smälter samman till ett kraftfullt och rått intryck som översätts perfekt till budskapet bakom låten. 

Född i San Jose, men nu mera bosatt i Los Angelse upptäcktes Elisé av inga mindre än Capitol Records. Hon har redan spelats miljontals gånger på Spotify och haft stora framgångar här i Sverige faktiskt. Med siktet på nästa stora pop-artist kan vi vänta oss mycket musik från den här artisten framöver. Nya singeln Back To Life hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.