Det doftar försommar och bitterljuv melankoli när Julius Marstorp ger oss sin andra singel Visa lite mod. Till organiska trummor och virvlande syntar hör vi artisten resonera med sig själv i den introspektiva texten.

Favoriter Apple Music

”Texten gör en resa som liknar en dålig dag på jobbet. Du går och lägger dig sur, vaknar sur, är sur på jobbet, går hem och reflekterar över vilken dålig människa du är som är sur hela jävla tiden. Där skulle man egentligen behöva stanna och ta tag i anledningen till varför man är sur. Men det är läskigt och obekvämt, så för att göra det behöver man visa lite mod. Visa mod för sig själv innebär också att ”ställa upp” för sig själv, vilket ökar självförtroendet.”

Julius Marstorp

Fräcka vokaler i verserna matchas med en mer rytmiskt snabb refräng där Julius haft den goda smaken att ha svarskörer med en snygg auto-tune effekt på. En till synes liten detalj, men i mina öron det där som höjer helheten till modern radiostandard. Lägg därtill alla snygga kör-arr och det euforiska sticket och vi får en fulländad indie-popdänga.

Som alltid har Julius producerat och mixat låten själv med det roliga tillägget att hans före detta musikkollegor från Östra Kyrkogården är med och lägger kör.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011