Det doftar försommar och bitterljuv melankoli när Julius Marstorp ger oss sin andra singel Visa lite mod. Till organiska trummor och virvlande syntar hör vi artisten resonera med sig själv i den introspektiva texten.

Popmuzik in Dolby Atmos

”Texten gör en resa som liknar en dålig dag på jobbet. Du går och lägger dig sur, vaknar sur, är sur på jobbet, går hem och reflekterar över vilken dålig människa du är som är sur hela jävla tiden. Där skulle man egentligen behöva stanna och ta tag i anledningen till varför man är sur. Men det är läskigt och obekvämt, så för att göra det behöver man visa lite mod. Visa mod för sig själv innebär också att ”ställa upp” för sig själv, vilket ökar självförtroendet.”

Julius Marstorp

Fräcka vokaler i verserna matchas med en mer rytmiskt snabb refräng där Julius haft den goda smaken att ha svarskörer med en snygg auto-tune effekt på. En till synes liten detalj, men i mina öron det där som höjer helheten till modern radiostandard. Lägg därtill alla snygga kör-arr och det euforiska sticket och vi får en fulländad indie-popdänga.

Som alltid har Julius producerat och mixat låten själv med det roliga tillägget att hans före detta musikkollegor från Östra Kyrkogården är med och lägger kör.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.