Efter att ha toppat iTunes-listan två gånger på Irland och streamats en kvarts miljon gånger, med bara två release! Är nu pop-succén Eiza Murphy tillbaka med den elektroniskt producerade låten Bat and Ball, som reflekterar kring delad makt i ett förhållande. Såhär säger artisten själv om nya låten: 

Popmuzik Lover Patreon

”Jag tror att i varje förhållande (inte bara romantiskt) pågår ett maktspel. En person verkar alltid ha mer kontroll, även om den knappt märks. Jag spelade med tanken om att dominans skulle delas i Bat and Ball eftersom jag tycker att det är så det borde vara.”

Artisten leverear här emotionellt djup och en otrolig nerv av sårbarhet i sin röst. Produktionen är mäktig och växer sig allt större ju längre låten går. Om något så är det historieberättandet som är Eiza starka sida. Och här får hon verkligen visa upp sin talang. Efter att ha tränats i tolv år inom klassisk musik vill artisten ta ett nytt grepp om pop. Eiza vill tänja på normer och regler inom traditionell pop och skapa sin helt unika egna stil. 

Resultatet hör ni i nya singeln Bat and Ball

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011