Den amerikanska artisten Tayler Buono är här aktuell med den nostalgiska balladen Some things aren’t meant forever. En låt från sångerskans musikprojekt How to get through a breakup, där hon släpper en låt i månaden som bottnar i ett ganska destruktiv förhållande på 10 år som artisten haft och med det helningsprocessen efter ett breakup. Just denna låt handlar om förlåtelse.

KMR Studios

”Jag nådde den punkt där jag visste att förlåtelse var avgörande för mitt egna helande. Förlåtelse gör inte smärtan bättre eller ens okej. Det betyder inte att jag kommer att gå tillbaka till mitt ex eller faktiskt behöver ha någon kontakt med honom alls. Jag gör det för mitt eget hjärtas stillhet. Anledningen till att jag förlåter är för mig själv. Jag gör det för att om jag inte gjorde det skulle jag bli en bitter, hård, kallhjärtad människa som jag inte vill vara. Det är inte meningen att jag ska hålla fast vid smärtan. Det är för tungt och det skulle krossa mig. Ibland är förlåtelse något jag måste göra dagligen, om och om igen, tills såret inte gör så ont längre. Jag vet att jag kan släppa taget för i slutet av dagen är jag inte domaren och behöver inte vara det. Jag vill vara fri, glad och frisk och det är det jag fokuserar på.”

Some things aren’t meant forever är skriven av sångerskan tillsammans med Toby Gad, David Dahlquist och Michelle Buzz. Du hör den fina låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.