Den amerikanska artisten Tayler Buono är här aktuell med den nostalgiska balladen Some things aren’t meant forever. En låt från sångerskans musikprojekt How to get through a breakup, där hon släpper en låt i månaden som bottnar i ett ganska destruktiv förhållande på 10 år som artisten haft och med det helningsprocessen efter ett breakup. Just denna låt handlar om förlåtelse.

DOLBY ATMOS

”Jag nådde den punkt där jag visste att förlåtelse var avgörande för mitt egna helande. Förlåtelse gör inte smärtan bättre eller ens okej. Det betyder inte att jag kommer att gå tillbaka till mitt ex eller faktiskt behöver ha någon kontakt med honom alls. Jag gör det för mitt eget hjärtas stillhet. Anledningen till att jag förlåter är för mig själv. Jag gör det för att om jag inte gjorde det skulle jag bli en bitter, hård, kallhjärtad människa som jag inte vill vara. Det är inte meningen att jag ska hålla fast vid smärtan. Det är för tungt och det skulle krossa mig. Ibland är förlåtelse något jag måste göra dagligen, om och om igen, tills såret inte gör så ont längre. Jag vet att jag kan släppa taget för i slutet av dagen är jag inte domaren och behöver inte vara det. Jag vill vara fri, glad och frisk och det är det jag fokuserar på.”

Some things aren’t meant forever är skriven av sångerskan tillsammans med Toby Gad, David Dahlquist och Michelle Buzz. Du hör den fina låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011