Det har återigen blivit dags för en debuterande artist i bloggen. Denna gång är det brittiska Bexx som med inspiration från 80-talets syntar, basar och eklektiska gitarrsolon ger oss singeln Hard To Love. Låten utforskar efterkänningarna av ett infekterad kärleksrelation och här är det inget som lindas in utan sångerskan ger oss sanningen rättfärdighetens hammare. Det elektroniska ljudlandskap som målas upp är brett och låter lyxigt i sin produktion. Bexx ärliga text och sårbara stämma i kontrast till det 80-tals doftande syntarna gifter sig i perfekt harmoni. 

Dolby Atmos

Med en såpass stark debut som Har To Love är, blir detta troligtvis Bexx en artist att hålla ögonen på framöver. Från England men mer specifikt bosatt i Nottingham gör detta nya pop-tillskottet musik som flirtar både med 80- och 90-tal. 

Ni hör den nya singeln Hard To Love här i Bloggen!  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.