Ibland kan det helt enkelt bara kännas enklare att hålla sig i bakgrunden och bli som en statist i sin tillvaro. Men oftast är väl det valet allra sämst. Amerikanska Kenna sjunger i sin nya singel Back Burner om vikten att stiga utanför sin comfort zone och lita på sig själv. Artisten menar att låten illustrerar det exakta ögonblicket när man inser att det är bättre att bara dyka rakt in i något och bortse från sina fel och brister. 

En virvlande synt leder låten framåt samtidigt som vi hör skira gitarrer och ett akustiskt trum-beat. När vi väl når refrängen öppnar låten upp för ett ljus och skimmer från de vackra syntarna som tillkommer och det kanske är i just precis detta ögonblick självinsikten som Kenna vill förmedla sker. Låten känns i alla fall otroligt stark och befriande, och det är nog just Kennas nerv och närvaro i rösten, kombinerat med hennes historia som gör att det når extra långt in.

Denna unga indie-pop artist utgår ifrån Nashville och ser musiken som ett sätt att läka för henne. Med hennes känslomässiga texter och pop-vänliga melodier skapar hon musik med djup och mening. Kenna kämpar för allas rätt att älska vem de vill och ser sitt artisteri som en plattform för queer rörelsen. 

Just nu fokuserar artisten på att släppa en EP och detta gör hon genom att ge ut en låt i månaden. Back Burner är den tredje och ni hör den här i bloggen!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.