Ibland kan det helt enkelt bara kännas enklare att hålla sig i bakgrunden och bli som en statist i sin tillvaro. Men oftast är väl det valet allra sämst. Amerikanska Kenna sjunger i sin nya singel Back Burner om vikten att stiga utanför sin comfort zone och lita på sig själv. Artisten menar att låten illustrerar det exakta ögonblicket när man inser att det är bättre att bara dyka rakt in i något och bortse från sina fel och brister. 

Apple Music Svensk Pop

En virvlande synt leder låten framåt samtidigt som vi hör skira gitarrer och ett akustiskt trum-beat. När vi väl når refrängen öppnar låten upp för ett ljus och skimmer från de vackra syntarna som tillkommer och det kanske är i just precis detta ögonblick självinsikten som Kenna vill förmedla sker. Låten känns i alla fall otroligt stark och befriande, och det är nog just Kennas nerv och närvaro i rösten, kombinerat med hennes historia som gör att det når extra långt in.

Denna unga indie-pop artist utgår ifrån Nashville och ser musiken som ett sätt att läka för henne. Med hennes känslomässiga texter och pop-vänliga melodier skapar hon musik med djup och mening. Kenna kämpar för allas rätt att älska vem de vill och ser sitt artisteri som en plattform för queer rörelsen. 

Just nu fokuserar artisten på att släppa en EP och detta gör hon genom att ge ut en låt i månaden. Back Burner är den tredje och ni hör den här i bloggen!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.