Vi blickar mot vårt grannland i öst. För där hittar vi Walter FM, en indiepopartist från Helsingfors.
Med inspiration av 90-talsakter som Kent, Smashing Pumpkins och Radiohead levererar Walter FM melodisk och melankolisk indie som definitivt kan passa fans av ovan nämna grupper.

Favoriter Apple Music

Senaste singeln med Walter FM heter Figure it out och handlar om att bli utnyttjad. Att helt enkelt vara naiv och komma till insikt om att du blivit utnyttjad. Något som kan tillämpas på olika situationer, vilket är helt upp till lyssnaren att känna. Det kan handla om en romantisk relation eller kanske om en regerings politik. Tolkningsrätten är fri för alla, som det heter.

Walter FM

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.