Vi blickar mot vårt grannland i öst. För där hittar vi Walter FM, en indiepopartist från Helsingfors.
Med inspiration av 90-talsakter som Kent, Smashing Pumpkins och Radiohead levererar Walter FM melodisk och melankolisk indie som definitivt kan passa fans av ovan nämna grupper.

Nordiska Favoriter

Senaste singeln med Walter FM heter Figure it out och handlar om att bli utnyttjad. Att helt enkelt vara naiv och komma till insikt om att du blivit utnyttjad. Något som kan tillämpas på olika situationer, vilket är helt upp till lyssnaren att känna. Det kan handla om en romantisk relation eller kanske om en regerings politik. Tolkningsrätten är fri för alla, som det heter.

Walter FM

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011