Vi blickar mot vårt grannland i öst. För där hittar vi Walter FM, en indiepopartist från Helsingfors.
Med inspiration av 90-talsakter som Kent, Smashing Pumpkins och Radiohead levererar Walter FM melodisk och melankolisk indie som definitivt kan passa fans av ovan nämna grupper.

Apple Music

Senaste singeln med Walter FM heter Figure it out och handlar om att bli utnyttjad. Att helt enkelt vara naiv och komma till insikt om att du blivit utnyttjad. Något som kan tillämpas på olika situationer, vilket är helt upp till lyssnaren att känna. Det kan handla om en romantisk relation eller kanske om en regerings politik. Tolkningsrätten är fri för alla, som det heter.

Walter FM

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.