Energi och driv med en organisk produktion, lekfullhet och lysande melodi. Ja, det finns många superlativ att beskriva Modern Temple och deras nya singel Going steady. Låten är deras första som talar om temat kärlek. Imponerande ändå, med tanke på att nästan alla låtar handlar om kärlek. Men det är ingen ”vanlig kärlekslåt”. Singeln balanserar nämligen spänningen i att hitta en partner samtidigt som man inte vill ha ett livslångt förhållande. 

Apple Music Svensk Pop

Låten är skriven av det äkta paret Dustin och Ellie Moreau som faktiskt skrev texten på deras fyraåriga bröllopsdag (relativt ironiskt med tanke på låtens budskap). Inspirationen fann det från en gammal röstmemo som bar på exakt samma instrumentering som på den nu färdiga låten. Nämligen organiskt driven indie med ukulele, basgitarr och synthpopbeat. Något som skapar en riktigt stark helhet och grym indiepoplåt.

”Det här roliga up-tempo dansspåret ger balans till de djupare delarna av albumet.”

Dustin Moreau
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.