Energi och driv med en organisk produktion, lekfullhet och lysande melodi. Ja, det finns många superlativ att beskriva Modern Temple och deras nya singel Going steady. Låten är deras första som talar om temat kärlek. Imponerande ändå, med tanke på att nästan alla låtar handlar om kärlek. Men det är ingen ”vanlig kärlekslåt”. Singeln balanserar nämligen spänningen i att hitta en partner samtidigt som man inte vill ha ett livslångt förhållande. 

DOLBY ATMOS

Låten är skriven av det äkta paret Dustin och Ellie Moreau som faktiskt skrev texten på deras fyraåriga bröllopsdag (relativt ironiskt med tanke på låtens budskap). Inspirationen fann det från en gammal röstmemo som bar på exakt samma instrumentering som på den nu färdiga låten. Nämligen organiskt driven indie med ukulele, basgitarr och synthpopbeat. Något som skapar en riktigt stark helhet och grym indiepoplåt.

”Det här roliga up-tempo dansspåret ger balans till de djupare delarna av albumet.”

Dustin Moreau
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011