Aprillo är en artist från Estland som debuterade med singeln Love the door i början av året. Aprillo började skapa musik under pandemiåret 2020 efter att ha lånat en synth av en vän.

”Allt utanför stannade. Jag började höra min egen röst. Den rösten ville verkligen sjunga och det kändes som den hade saker att säga. Så jag lät det. Och här är vi.”

Aprillos senaste singel heter Clairvoyant, som släpptes i dagarna. Här bjuder sångerskan oss på luftig och drömliknande synthpop. Med lekfullt arrangemang som lyfter upp sångerskans mjuka röst. Det hela ger en känsla av Saint Etienne och Dubstar skulle jag säga. Vilket i min bok är ett mycket gott betyg.

”Det finns mycket substans i varje spår jag skapar. De är inte gjorda på ett infall eller för någon extern ambition, utan i stället är de födda för att jag har fyllt mitt hjärta och mitt sinne med berättelser, historier, fakta och siffror om världen runt oss idag såväl som i gårdagens världar. Allt är befäst i något större än mig själv.”

Det är bara att kasta dig in i Aprillos musiklandskap här nedan och lyssna på Clairvoyant.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply