Aprillo är en artist från Estland som debuterade med singeln Love the door i början av året. Aprillo började skapa musik under pandemiåret 2020 efter att ha lånat en synth av en vän.

Favoriter Apple Music

”Allt utanför stannade. Jag började höra min egen röst. Den rösten ville verkligen sjunga och det kändes som den hade saker att säga. Så jag lät det. Och här är vi.”

Aprillos senaste singel heter Clairvoyant, som släpptes i dagarna. Här bjuder sångerskan oss på luftig och drömliknande synthpop. Med lekfullt arrangemang som lyfter upp sångerskans mjuka röst. Det hela ger en känsla av Saint Etienne och Dubstar skulle jag säga. Vilket i min bok är ett mycket gott betyg.

”Det finns mycket substans i varje spår jag skapar. De är inte gjorda på ett infall eller för någon extern ambition, utan i stället är de födda för att jag har fyllt mitt hjärta och mitt sinne med berättelser, historier, fakta och siffror om världen runt oss idag såväl som i gårdagens världar. Allt är befäst i något större än mig själv.”

Det är bara att kasta dig in i Aprillos musiklandskap här nedan och lyssna på Clairvoyant.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.