Att ladda ned spöken kan låta tämligen udda. Men i det sammanhang Theo Sawyer placerar innebörden blir det solklart. Här sjunger sångaren om hur vi allt för ofta väljer att fokusera på flyktiga distraktioner och snabba dopamin-rus istället för att vända blicken inåt. I perioder av smärta eller själslig sorg menar Theo att vi gör ogenomtänkta saker mot de i vår närhet, ibland går det dessvärre inte heller att be om ursäkt för dessa saker innan det är för sent.

Popmuzik Lover Patreon

”Jag skrev den här låten vid en tidpunkt då mitt handlande var relaterat till de människor, omständigheter och situationer jag upplevde. Varför laddar vi ner spöken? Ibland slipper vi ansvaret att gå vidare genom att distrahera oss med saker som bara gör det svårare att gå vidare. Download a ghost är för alla som har gjort samma misstag som jag.”

Theo Sawyer

Med ett subtilt mörker och organiskt rotad produktion är Download a ghost en rörande ballad som ackompanjeras av filmiskt piano och snygga vokaler. Allra mest förtjust är jag i refrängen som känns upplyftande och trots sitt mörka tema. Helhetsbetyget blir gripande och catchy.

Följ Theo Sawyer på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011