De senaste åren har Becky Hill radat upp dance-hits där hennes klara stämma varit den lysande stjärnan. Nu gör sig artisten redo för att släppa sitt debutalbum genom ny singeln Last Time. Här hör vi hur vi hur Becky sjunger om en tidigare kärlek som återigen är tillbaka i hennes liv och vill bevisa att hen förändrats. Lika kommersiellt starkt som vanligt och med en tydlig dans-nerv imponerar hon starkt här. Om något har sångerskan lyckats utveckla ett alldeles unikt sound som gör att vi känner igen henne från mils avstånd. En bladning mellan EDM och pop som faktiskt brukar höras mest på collabs. Den typen av sammarbeten har i och för sig Becky Hill gjort många av också, men när hon nu släpper musik helt själv. Låter hennes sound ganska exakt likadant som på de låtar hon varit feauter på. Det här skapar definitivt en röd tråd genom allt hon släppt hitintills och gör säkert att många av hennes mest kända låtar även kommer dyka upp på albumet. 

Nordiska Favoriter

Såhär säger sågenrksan själv och albumet och nya låten: 

Last Time markerar början på att jag ser frukten av många år med hårt arbete. Det här är året för mitt debutalbum och jag kunde inte tänka mig en bättre låt att starta mitt album-år med än Last Time. I år tänker jag ta min karriär och min musik till nästa nivå, inte bara i Storbritannien utan över hela världen. Jag älskar det jag gör passionerat, och jag hoppas att du älskar den här singeln och musiken som jag ger ut över sommaren lika mycket som jag gör! ”

Se den snygga videon till Last Time här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011