När Natalie McCool släppte albumet Memory Girl hade den inte titelspåret på sig. Istället bad sångerskan sina fans att berätta nostalgiska minnen som sedan skulle bli en singel med samma namn som albumet.

Följ på Apple Music

Från dessa historier föddes även den brittiska artistens senaste singel Show me what you’re made of från. En varm poplåt med lite nostalgisk skimmer över sig. Behaglig lunk med synthar och gitarrer bygger upp låten och ger den nästan en drömliknande känsla, vilket var väldigt skön.

Om singeln berättar Natalie:

Show me what you’re made of skrevs inte med något specifikt minne i åtanke, utan det är snarare en reaktion på de där fansminnena jag samlat ihop som i sin tur fick mig att tänka på mitt eget liv och upplevelser fram tills idag. Jag anser att den här låten sluter cirkeln till hela albumprocessen.”

Du hör Show me what you’re made of här i bloggen.

Följ Natalie McCool på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.