Dancehall och pop i samma låt, snälla! Det kan ju inte bli annat än magi. Artisten From, Tom släpper sin tredje singel Someone och detta är en BOP. Dansvänligt, coolt och ren pop. Dessutom har artisten en röst som passar perfekt in i hur manliga artisters röster ska låta just nu. Den här singeln lär definitivt göra From, Tom till ett namn att lägga på minnet. Känslan för att skriva en stark hook synliggörs definitivt i denna singel där artisten träffat alla rätt. 

Pratar vi innehåll bär låten Someone på ett budskap om att älska någon som inte är rätt för dig. Ett simpelt, men väldigt effektivt meddelande som många kan känna igen sig i.

Artistens riktiga nämn är Tom McGeoch, och själva uppvaknandet om låtskrivartalangen kom efter att han vunnit en poesitävling i College. Helt övertygad om att han inte var något mer än en trummis öppnades en värld av låtskriveri. Men trots att han en tid efter College fortsatte som trummis fanns det hela tiden ett brinnande intresse för poesiskrivande och låttexter. Det mynnade tillslut ut i artisten From, Tom. Genom artisteriet får Tom utlopp för sitt skrivande och låtarna är helt skapade utifrån de poetiska texter hand skrivit sedan tidig ålder. Hur häftigt!? 

Ni hör den lysande singeln Someone här.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply