Hollywood och Los Angeles har länge setts som drömmarnas stad. Möjligheterna att lyckas målas upp som något som sker per automatik bara man flyttar dit. Men riktigt så överensstämmande är det inte med verkligheten. I singeln LILA försöker artisten Emily Vu fånga hur distraherande LA kan vara, samt hur lätt det är att helt och hållet uppslukas av livsstilen som kommer med Hollywoodglansen. Många flyttar just till LA för att hitta kärleken till sig själv, till sin passion eller bara kärleken till någon annan. Men Emily Vu vill alltså skildra en något mer nyanserad bild än den glittrande som många framgångshistorier ofta målar upp.

DOLBY ATMOS

Singeln LILA är en drömsk pop-låt med otroligt stark refräng som sedan bryts ner till verser som är mer avskalade. Artistens röst bär på en känsla av frustration och förmedlar verkligen känslan av hur enerverande det kan vara att vilja lyckas med det man älskar utan resultat. Dock finns samtidigt något väldigt upplyftande i singeln. Den gör det nämligen lättare att släppa på pressen ”att lyckas”. I den tillhörande musikviden ser vi just prov på detta. I slutet av videon ser vi hur huvudpersonen äntligen inser att allt slit bara leder till ångest och istället för att kämpa motströms ska man njuta av nuet och sin tillvaro. 

Artisten Emily Vu är en 18-årig multiinstrumentalist som både streamat flitigt på Spotify och har en rejäl följarskara på TikTok. Denna lovande artist är även aktiv basketspelare och står upp för frågor relaterade till HBTQ och djurens rättigheter. Trots sina blotta 18-år är alltså denna artist en stor förebild. 

Singeln LILA är andra låten från en kommande EP och ni hör denna meningsfulla singel här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011