Lisa Ajax pojkvän Max Huss och hans Klockrent! är tillbaka med ny grym musik att krascha in i helgen tillsammans med! Senast du hörde honom här i bloggen var med singeln Vi båda vet som släpptes i somras. Men nu är det dags för sångaren att ge oss den upplyftande singeln Alltid va ung.

Apple Music Svensk Pop

Alltid va ung är tre minuter ungdomlig energi som ger dig inte bara den där frihetskänslan i det stora stadium-arrangemanget, utan även just den där känslan som man hade när man var ung och inget kunde stoppa en. Det är en låt som andas filmiska sommarminnen och att leva livet i 120 km/h. Jag tyckte ju detta var riktigt nice i både känsla och melodi. Sedan att låten klockar in under tre minuter visar bara på vilket kompakt energiknippe låten trots allt är. Kanske till och med att den var tänkt till Melodifestivalen..? Låtar på tre minuter brukar ju oftast ha det ändamålet i åtanke.
Vilket som, så är det den där poplåten som jag personligen behövde för att peppa mig extra mycket just nu. Så kasta dig ut tillsammans med Klockrent! och lyssna på denna givna hit här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.