Lisa Ajax pojkvän Max Huss och hans Klockrent! är tillbaka med ny grym musik att krascha in i helgen tillsammans med! Senast du hörde honom här i bloggen var med singeln Vi båda vet som släpptes i somras. Men nu är det dags för sångaren att ge oss den upplyftande singeln Alltid va ung.

Favoriter Apple Music

Alltid va ung är tre minuter ungdomlig energi som ger dig inte bara den där frihetskänslan i det stora stadium-arrangemanget, utan även just den där känslan som man hade när man var ung och inget kunde stoppa en. Det är en låt som andas filmiska sommarminnen och att leva livet i 120 km/h. Jag tyckte ju detta var riktigt nice i både känsla och melodi. Sedan att låten klockar in under tre minuter visar bara på vilket kompakt energiknippe låten trots allt är. Kanske till och med att den var tänkt till Melodifestivalen..? Låtar på tre minuter brukar ju oftast ha det ändamålet i åtanke.
Vilket som, så är det den där poplåten som jag personligen behövde för att peppa mig extra mycket just nu. Så kasta dig ut tillsammans med Klockrent! och lyssna på denna givna hit här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011