Äntligen har vi äntrat mars manad och våren står inför dörren. Nu väntar tider av ljus, värme och grönska. Den förväntansfull och upplyftande känslan som våren många gånger tänder i oss vill bandet Hawke försöka förmedla i låten Pinch ME (Am I Dreaming?). Singeln är en hyllning till de där stunderna när vi själva nästan får nypa oss i armen för att det känns för bra för att vara sanna. Den här typen av stunder har väl ärligt talat varit få det senaste året. Men bandet menar också på att den här typen av låt bringar hopp om förändring inför detta år.

Apple Music Svensk Pop

Pinch ME (Am I Dreaming?) är en regelrätt arenapop-låt, med en nästintill euforisk känsla av att allt är möjligt. Live-trummor varvas med elgitarrer som bakas in i mycket reverb och eko för den där ultimata bredden i produktionen. Förhoppningsvis är jag inte ensam om att tycka att låtens refräng fullkomligt exploderar och sätter en i ett tillstånd av ren och skär lycka. 

Detta pop/indie band från Dublin levererar en stark arenalåt med singeln Pinch ME (Am I Dreaming?). Det är rätt uppenbart att influenserna är storband som Coldplay, U2 och kanske även The Beatles. Ni hör den grymt träffsäkra singeln här i bloggen! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.