Äntligen har vi äntrat mars manad och våren står inför dörren. Nu väntar tider av ljus, värme och grönska. Den förväntansfull och upplyftande känslan som våren många gånger tänder i oss vill bandet Hawke försöka förmedla i låten Pinch ME (Am I Dreaming?). Singeln är en hyllning till de där stunderna när vi själva nästan får nypa oss i armen för att det känns för bra för att vara sanna. Den här typen av stunder har väl ärligt talat varit få det senaste året. Men bandet menar också på att den här typen av låt bringar hopp om förändring inför detta år.

Pinch ME (Am I Dreaming?) är en regelrätt arenapop-låt, med en nästintill euforisk känsla av att allt är möjligt. Live-trummor varvas med elgitarrer som bakas in i mycket reverb och eko för den där ultimata bredden i produktionen. Förhoppningsvis är jag inte ensam om att tycka att låtens refräng fullkomligt exploderar och sätter en i ett tillstånd av ren och skär lycka. 

Detta pop/indie band från Dublin levererar en stark arenalåt med singeln Pinch ME (Am I Dreaming?). Det är rätt uppenbart att influenserna är storband som Coldplay, U2 och kanske även The Beatles. Ni hör den grymt träffsäkra singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.