Robin Kester från Nederländerna jobbar just nu mot sitt kommande album Honeycomb Shades, som släpps den 24:e Februari. Från det kan du här lyssna på singeln Infinity song som bjuder oss på drömliknande indiepop. Låtens arrangemang är uppbyggd på en medryckande basgång tillsammans med mjuka synthar som skapar en snygg melodi som fångade mitt intresse omedelbart. Känns som den där perfekta bilåkarlåten med sitt arrangemang och puls.

Skicka in din musik

Om singeln berättat Kester för bloggen:

Infinity song kom till under en tid då jag fortfarande försökte linda mitt huvud runt en serie händelser som hände på relativt kort tid och som verkligen hade skakat mig: mina farbröders förtida död, nyheterna att min pappa hade en obotlig sjukdom och covid-pandemin. Saker och ting hade oåterkalleligt förändrats och jag försökte hitta sätt att acceptera denna nya verklighet å ena sidan och känna mig mer nostalgisk än någonsin som en motreaktion på detta. Båda känslorna sipprade in i skrivprocessen, vilket resulterade i Infinity song.”

Följ Robin Kester på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011