Robin Kester från Nederländerna jobbar just nu mot sitt kommande album Honeycomb Shades, som släpps den 24:e Februari. Från det kan du här lyssna på singeln Infinity song som bjuder oss på drömliknande indiepop. Låtens arrangemang är uppbyggd på en medryckande basgång tillsammans med mjuka synthar som skapar en snygg melodi som fångade mitt intresse omedelbart. Känns som den där perfekta bilåkarlåten med sitt arrangemang och puls.

Popmuzik Podcast

Om singeln berättat Kester för bloggen:

Infinity song kom till under en tid då jag fortfarande försökte linda mitt huvud runt en serie händelser som hände på relativt kort tid och som verkligen hade skakat mig: mina farbröders förtida död, nyheterna att min pappa hade en obotlig sjukdom och covid-pandemin. Saker och ting hade oåterkalleligt förändrats och jag försökte hitta sätt att acceptera denna nya verklighet å ena sidan och känna mig mer nostalgisk än någonsin som en motreaktion på detta. Båda känslorna sipprade in i skrivprocessen, vilket resulterade i Infinity song.”

Följ Robin Kester på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.