Den australiensiska artisten Imogen Clark är tillbaka i bloggen med ny musik. Singeln Compensating är en medryckande poplåt om ett ex till sångerskan som klättrade den sociala stegen i och som sångerskan här gör upp med skulle man kunna säga.

Favoriter Apple Music

Låten är skriven tillsammans med Xavier Dunn som även producerat och bjuder på organisk pop med en viss 90-talskänsla i arrangemanget, vilket jag uppskattade. Compensating följer upp Nonchalant, som handlade om samma kille.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011